Personalizeaza tratamentul alopeciei tale!

Ai incercat deja foarte multe tratamente de pe piata si parul continua sa iti cada?

Ai in familie istoric de alopecie?

Iti cade parul de mai bine de un an si nu pare sa se opreasca?

Ai facut deja un set de analize si totul pare sa fie in regula, desi parul iti cade?

Sau pur si simplu vrei sa intelegi cum afecteaza genetica ta, caderea parului?

Daca ai raspuns cu da la oricare din intrebarile de mai sus ai o indicatie de efectuare a unui test genetic pentru alopecie, TrichoTest.

Ce este TricoTest?

TrichoTest este un test genetic de analiza a alopeciei. Se efectueaza o singura data in viata si ne arata care sunt cele mai eficiente substante active impotriva caderii parului, pentru dumnveavoastra.  Pe baza analizei a 13 gene si 48 de variatii genetice asociate alopeciei, dar si pe baza datelor privind istoricul personal, medicatiei urmate, starii emotionale si de sanatate, obiceiurilor si istoricului familial, ne ofera posibilitatea personalizarii tratamentului tau, pentru rezultate optime.

Cum se recolteaza?

Inainte de recoltarea propriu-zisa este necesara semnarea consimtamantului de recoltare si prelucrare a probei, respectiv completarea unui chestionar privind istoricul medical. Ulterior testul se recolteaza din saliva, din cavitatea bucala, folosind un betisor asemamantor celui de la exudatele faringiene. Procedura este nedureroasa si dureaza aproximativ 1 minut. Este interzis consumul de alimente cu aproximativ 3 ore inainte de recoltare. 

Cat dureaza pana cand avem rezultatele?

Proba este trimisa pentru prelucrare in laboratoarele Fagron din Spania, iar rezultatele se obtin in aproximativ 4 saptamani de la recoltare.

Cand se poate incepe tratamentul propriu-zis?

Rezultatul va include prescriptii persoanlizate in functie de genetica dvs. Veti primi suplimente orale, lotiune tonica, sampon, balsam si masca de par/ulei. Cu prescriptia veti merge la una din farmaciile partenere Fagron, pentru ca ele sa fie preparate dupa reteta recomandata. Tratamentul dureaza minim 3 luni si se poate combina cu alte tehnici de stimulare a cresterii parului precum mezoterapie sau PRP.

Recommended Posts