Ce înseamnă, de fapt, rejuvenarea faciala?

Ne place sau nu, odată încheiat procesul de creștere, începe procesul de imbatranire. Acesta este un proces fiziologic, cu care este indicat sa ne imprietenim și sa incercam sa îl facem cat mai bland cu noi, astfel incat, sa nu ne negăm varsta ci sa fim cea mai buna varianta a noastra in fiecare moment al vietii.
Ca sa putem vorbi de rejuvenare, sau reintinerire faciala, este necesar ca mai intai, sa definim care sunt semnele care dau tenului un aspect imbatranit.
Pe langa riduri, pe care toata lumea le recunoaște ca fiind semne de imbatranire, în timp apar și alte imperfecțiuni care fac ca aspectul total al fetei sa fie unul imbatranit. Printre acestea se numara:
  • aspectul tern, lipsit de stralucire al pielii
  • pielea deshidratata, uscata
  • aspectul neuniform
  • porii dilatati
  • petele pigmentare
  • vasele sparte
  • laxitatea cutanata sau pielea lasata
  • pierderea de volum
În momentul în care vorbim de rejuvenare sau reintinerire este important să abordăm toate aceste aspecte, deoarece doar ștergerea ridurilor nu va duce la un aspect mult intinerit dacă nu vom aborda și celelalte semne de imbatranire.
Un rol extrem de important în abordarea holistica a procesului de rejuvenare este consultul medical, dermatologic. În cadrul consultatiei vom stabili care sunt aspectele care va deranjeaza, ce ați dori sa imbunatatiti la tenul dvs, dar în același timp, voi fi acolo, pentru a va evidenția aspecte care poate dvs nu va sunt evidente, dar a căror abordare, ar îmbunătăți mult calitatea rezultatului final.
Schema de tratament pe care o vom aborda, o vom stabili de comun acord, in functie de dorintele dumneavoastra si posibilitatea reala de a atinge rezultatul pe care vi-l doriți, apeland la cele mai potrivite proceduri  și mentinand in focus, în tot acest timp, scopul final al procesului și anume, respectarea identității, fizionomiei și a naturaletii care va defineste.
Printre proceduri se pot regasi tratamente ce stimulează producția de colagen (radiofrecventa fractionata cu microneedling, mezoterapie, laser fractional, PRP), proceduri de stregere a ridurilor, fie prin producție de colagen și resurfacing, fie prin injectare de toxina botulinica sau acid hialuronic, refacerea volumului feței, îndepărtarea petelor pigmentare folosind diverse tehnologii laser sau chimice, indepartarea teleangiectaziilor faciale folosind IPL sau laser, proceduri de biorevitalizare sau rehidratare etc.
Posibilitatile sunt multiple astfel incat va aștept la o consultatie pentru a stabili care este abordarea cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Recommended Posts